Packat och klart!

Idag klev vi upp tidigt då vi planerat att fara på ett loppis som skulle vara på folketshus. Har sovit dåligt sen någon natt tillbaka så var riktigt trött, tror det beror på att det är så himla spännande att vi ska flytta. När vi just hämtat ut pengar fick vi reda på att loppiset var inställt så då for vi upp till macken för att betala och hämta kåpsläpet. Vi satte igång direkt med att lasta i alla möbler och kartonger med saker som ska med, kändes skönt att ha släpet packat och klart så vi bara kan fara imorgon. 
 
Vi var klara redan halv 2 så då åt vi lunch och efter det satte jag igång med sista sakerna i rummet, vek all ren tvätt, packade ner sista kläderna i våra väskor och dammsög lite snabbt. Efter det har vi tagit det lugnt och ikväll blir det torskgratäng  till middag. 
 
Imorgon blir det nog inget blogginlägg då vi åker till Boden så fort vi ätit frukost. Sen hämtar vi lägenhetsnyckeln, lastar ut allt ur släpet och in i lägeheten, äter lunch, åker hem, lastar i sista småsakerna i Mattias bil (vi tar hans föräldrars då vi far med släpet), äter middag, åker till Boden igen, handlar och först efter det kan vi åka hem och slappna av. Så det blir helt enkelt mycket och vi kommer säkert somna jätte tidigt.
 
Men kommer gottgöra det och lägga upp bilder på lägenheten så fort jag får möjlighet på Tisdag, för vi har hur mycket som helst den dagen också.
 
 
 
Igår mös jag med Mattias lillasyster Isabella, vi såg på Pingu och Bamse.