Onsdag -

 
Mår: Ikväll mår jag riktigt bra, på förmiddagen däremot mådde jag inte så bra alls. Mådde illa och ett tag övervägde jag att gå till toan och spy. Istället hämtade jag mörk choklad för att få bort den konstiga smaken jag hade i munnen och då gick illamåendet över efter ett tag.
 
Idag: Har jag varit ledig. Det var jag igår också men igår hade jag ändå en del saker att göra. Idag satt jag mest och skrev klart det viktiga brevet och ikväll efter middagen gick jag till konsum och postade det.
 
Imorgon: Är det jobb som gäller. 7-16 jobbar jag och sen är det långhelg. 
 
Fredag: Åker vi till Vuollerim. Det blir en dag hos Mattias föräldrar. Vi ska förbi Andreas och Jenny en sväng och hälsa på också och sen ska vi byta till sommardäck och tvätta bilen. Därefter åker vi till Subbat, Där ska vi bo hos Martina och Steffen i en av däras stugor som de hyr ut. Vi blir nog hos dem till på söndag men kommer åka till sudok eller Vuollerim på lördag för att hälsa på lite bekanta. 
 
Bloggen: Kommer få lida lite. Om jag kan och hinner så kanske det dyker upp ett inlägg men annars blir det inget fören på söndagkväll. 
 
Nyss: Beställde jag 4 st Rörstrand Swedish Grace kaffekoppar. Var 40 kr rabatt per mugg och vi behövde fina vanliga kaffekoppar så slog till. Får visa dem när jag fått hem dem.
 
Nu: Dricka upp min smoothie (så enkelt sätt att få i sig allt man behöver på) och sen diska undan och sooovaa! 
 
Min frukost idag.